Матраци ТЕД Силвър кеър

Матраци ТЕД Силвър кеър

Скъпи приятели и читатели! Позволете ми да спра вашето внимание върху един продукт от съществено значение за осигуряване на нощният комфорт по време на почивката ни за през нощта. Бих желал да обърна вниманието Ви на матраци ТЕД Силвър кеър серия Натура. От самото наименование на тези матраци се подразбира, че при тях се използват природните методи за осигуряване на комфорт, като се използва природният елемент сребро. От английски “силвър кеър” означава “сребърна грижа”. Тази сребърна грижа се състои в това, че се използват втъкани сребърни нишки в този матрак с цел повишаване хигиеничността посредством бактерицидното действие на химическият елемент сребро. Също така антипаразитното действие на среброто ограничава развитието и разпространението на акарите в нашето спално бельо, което многократно повишава хигиеничността и избягването на неприятните миризми.

Механизмът по, който става ограничаването на развитието на микроорганизмите е познат от древността. В древният Египет по времето на фараоните, египтяните са пускали сребърна монета в млякото с цел то да не се развали от високата температура, като го запазят за по-дълго време годно за пиене. Това бактерицидно действие се дължи на положителните сребърни йони, които привличат отрицателно заредените бактерии и микроорганизми, като ги неутрализират и ограничават тяхната възпроизводителна способност, и по този начин възпрепятстват тяхното размножаване, и разпространение. Именно, чрез тази си способност сребърните нишки използвани в матраци ТЕД Силвър кеър осигуряват висока чистота и хигиеничност на нашето спално бельо и отстраняването на нежеланите миризми. Меките материали изграждащи корпуса на тези матраци осигуряват нежно докосване и изключителна мекота за използващите ги, което повишава удобството и осигурява здрав и хигиеничен сън. Тези матраци осигуряват изключително спокоен и здравословен, и напълно възстановителен сън.

Реално погледнато цената им е сравнително висока, което се дължи на благородният материал използван в нишките втъкани в калъфът, но сравнена цената с гаранцията и качествата осигуряващи тези матраци ще се убедите, че тя е напълно изгодна за такава инвестиция в дългосрочен план и осигуряването на спокойният си сън. Съчетанието на елемента сребро с меките материали използвани за направата на тези матраци ги прави една иновативна  придобивка в нашият дом, което повишава жизненият стандарт.

Мястото, където можете да се запознаете по-подробно с тези матраци, както и с други разновидности е страницата в интернет на магазина за матраци борсаматрацимим,  където можете да зададете своите въпроси и получите отгово на момента благодарение на чата на страницата. Магазинът предлага множество отстъпки и бонуси за различните видове покупки, а доставката в много случаи е безплатна. Методите за плащане са бързи, сигурни и лесни. Сигурен съм, че ако посетите този магазин много лесно ще Ви хареса някой от предлаганите продукти и Вие няма да се подвоумите за да си го купите, и ще останете доволни от правилно направената инвестиция.

 

Вашият коментар