Матраци ТЕД Антистрес 7 серия уелнес

Матраци ТЕД Антистрес 7 серия уелнес

Многоуважаеми читатели! Реших да предложа на вашето внимание и да Ви запозная с качествата и характеристиките на матраци ТЕД Антистрес 7 серия уелнес. От самото наименование на матраците се вижда, че става дума за един матрак, който напълно освобождава от стреса натрупал се през дългият работен и напрегнат ден, а името на серията показва, че става дума за здравословност при използването на матраците от тази серия. Този продукт е уникален и с това, че осигурява топлина през зимата от едната страна благодарение на вълнения слой използван за покритие, и прохлада и свежест от другата страна, чрез памучният слой за покритие през лятото.

Кое е най-характерно за матрак Антистрс 7 серия уелнес? Според мен това е специалната разработка на пружинният пакет ‘спринг покет юнитс’, който е със седем зони с различна степен на твърдост, като под различните части на тялото са с различна плътност, което осигурява по-добър ортопедичен ефект на тялото за по добра почивка и отмора в легнало положение. По твърдите зони са в областта на врата, раменете, седалищните части и коленете. Това спомага правилното разпределение на тежестта на тялото по време на сън и правилно положение на гръбначният стълб в легнало положение. Материалите са висококачествени и с голяма издръжливост, което осигурява дълъг период на експлоатация без да се нарушат характеристиките на матрака. За повърхностен слой е използван текстил изработен по иновативна технология, който е ‘стрес фрий’, което преведено от английски означава ‘свободен от стрес’. Това е така, защото ъози текстил извлича натрупаното около тялото статично електричество и го разпръсква във въздуха, което осигурява на сутринта да да се събудим напълно възстановени и работоспособни. Матракът има десет години гаранция, а относителното му тегло е приблизително 11.850кг./м.кв.

В заключение бих искал да спомена, че цената е разумна и достъпна в предвид високото качество на продукта, и иновационните технологии използвани за неговото комплектуване. Можете да се запознаете по-подробно на страницата борсаматрацимим, където се намират и други продукти, както от България, така и от чужбина. Също така по електронен път Вие можете да зададете своите въпроси, както да разберете и начините за поръчка, доставка и плащане. За да се чувствате напълно спокойни и заредени с положителна енергия, и оптимистично настроени Ви пожелавам да имате възможността рано или късно да се сдобиете с такъв матрак, за да се уверите, че това е така. Наистина това е една качествена и дългосрочна инвестиция за всеки дом и аз Ви пожелавам на всички да се докоснете до спокойният, положителният и здравословен сън, чрез матраци ТЕД Антистрес 7 серия уелнес. Това е най-правилният и качествен избор за всеки един от Вас, с което ще се съгласите с мен, ако сами го изпробвате.

Вашият коментар