Матраци НАНИ серия лукс Бахама мемори

Матраци НАНИ серия лукс Бахама мемори

На този светъл празник Великден не мога да не се сетя за тези луксозни матраци НАНИ серия лукс Бахама Мемори. Това е едно произведение съчетавайки в себе си постиженията на съвременната текстилна и тапицерска промишленост в мебелното производство.

Материалите използвани за направата им са по последна иновативна технология, което ги прави висококачествени и дълготрайни. Придават усещането за мекота и нежност при тяхното използване, което повишава комфортността на сънят. Използвани са само меки материали и еластични, като отсъства пружинен пакет, което води до олекотяване на продукта, като качествата му не се изменят.
Най-характерното при тези матраци е съчетанието на висококачествена термопяна ‘меморифоам’ и пяна с висока плътност ‘термофлекс’. Тяхната комбинация осигурява голяма мекота при контакта стялото, което прави сънят комфортен и отморителен. Термоактивната пяна и вложената силиконова вата осигуряват съответно поддържането на телесната температура постоянна през нощта, и разпределение на тежестта на тялото равномерно по цялата площ на матрака, за отпускане на мускулатурата.

Поради мултизоналността на меките градивни елементи вентилационният ефект е много висок, което повишава проветряемостта с цел избягване развитието на микроорганизми. Това води до висока хигиенизация за дълъг период от време. Също така мултизоналността води до по-голяма самостоятелност или независимост, тъй като движението на единя от партньорите не смущава другият върху същият матрак. Висококачественият текстил ‘лурекс’ има втъкани сребърни нишки, които отделят равномерно сребърни йони, които ограничават развитието на микроорганизми, и многократно повишават хигиеничността, отстранявайки бактериите.
Цената е изгодна и разумна за един висококачествен продукт, какъвто е матраци НАНИ серия лукс Бахама мемори. Можете да се запознаете с нея, както и с други продукти на страницата на магазин матраци МИМ, която е борсаматрацимим. Тук Вие ще откриете многото отстъпки и намаления до 40%, които предлага магазина, също бонуси, период на проба, който е до 20 дена. Методите за поръчка са, лесни и удобни за всички. Плащането се извършва в момента на получаването на продукта или предварително по банков път. На възникналите у Вас въпроси висококвалфицираният персонал ще отговори по електронен път, с най-голямо удоволствие и любезност.
Бих желал да пожелая на всички мои читатели, рано или късно ги сполети щастието да се сдобият с такъв матрак или някой от другите видове, които предлага магазина, като можете да бъдете сигурни, че няма да съжалявате за вашият избор. Изборът на такъв продукт е една сериозна инвестиция във вашият дом, която пряко се отразява и върху вашето здраве. Само така Вие ще постигнете здравословен и спокоен сън, което ще Ви накара да се чувствате пълноценни и работоспособни.

Направете правилната инвестиция в дългосрочен план, която е матраци НАНИ серия лукс Бахама мемори. Сигурен съм, че няма да съжелявате, а ще се наслаждавате на пълноценна почивка и ползотворна работа.

2 Comments

  1. владимир милев · 13.06.2013 Reply

    много удобен матрак бахама мемори уникален

  2. matraci · 02.04.2014 Reply

    Силно се препоръчва ;-)

Вашият коментар