Матраци НАНИ Еко серия ЛАГО

Матраци НАНИ Еко серия ЛАГО

Драги читатели и интернавти! Обръщам се към Вас, като бъдещи потенциални клиенти на един изключителен продукт върху, който бих желал да спра вашето внимание, а именни матраци НАНИ Еко серия ЛАГО. Този продукт описан с една дума е ергономичност, а що се отнася до неговите качества бих казал, че те са неоспорими и много високи. Това си личи и от цената, която е сравнително висока, но с оглед неопровержимите качества на това изделие бих казал, че си заслужава. Материалите са екологично чисти, като липсва метален пружинен пакет, а меките материали изграждащи матрака са на водна основа, което го прави рециклиращ продукт.

Този продукт представлява съчетание на анатомичност, ортопедичност и екологичност благодарение на високо технологичното оборудване използвано за направата му в продължение на дълги години. Използвана за мек пълнеж е пяна на водна основа “ултрафлекс”, със висока плътност относително 40кг./м3. Тя е разпределена в зони с различна твърдост, което от своя страна осигурява отличен ортопедичен ефект, като разпределя тежестта на тялото равномерно по цялата площ на матрака, като поддържа тялото в правилно положение, когато сме легнали. По този начин се предотвратяват неудобните пози и нежеланите изкривявания по време на сън. Системата от канали във вътрешността на матрака позволява изключително добра вентилация, като по този начин се избягва създаването на среда за развитие на микроорганизми.Термоактивната пяна “мемори фоам” покрива заготовката и е с дебелина 4 см. Като поглъща температурата на тялото и подобрява кръвообращението, и премахва физическите смущения по време на сън. Капитонираният калъф е с цип и е изработен от висококачествен текстил “органик котон” , който не съдържа химически елементи, което повишава хигиеничността и го прави антиалергичен. Тези матраци се предлагат с 15 години гаранция и двадесет дневен период за проба. Имат отличен антистатичен ефект, което ще рече, че отвеждат статичното електричество натрупало се около тялото през нощта.

Можете да ги намерите в интернет страницата на магазина за матраци борсаматрацимим, където също така може да разгледате и други продукти предлагани от магазина. Бих искал да се спра на цената на тези матраци, която на пръв поглед за мнозина е стряскаща, но погледната в дълбочина имайки в предвид дългогодишната гаранция с, която се предлагат тези матраци сами, ще се уверите, че тя е удачна и разумна до голяма степен. Реално погледнато това е една дългосрочна инвестиция за вашият дом, която повишава жизненият стандарт и качеството на нощният Ви сън. Освен това магазинът предлага и бонуси, които бихте получили при една такава покупка, затова без да ви задържам повече още сега Вие можете да посетите страницата на магазина и да се консултирате по електронен път със специалист от магазина посредством чата в реално време. Желая Ви успешен и правилен избор.

 

Вашият коментар