Любимия ми матрак за Велик ден

Любимия ми матрак за Велик ден

Обичам да прекарвам Велик ден на село сред любимите хора. Агнешко, салатка, ракийка, бира и т.н. Но най ме кефи луксозния матрак на Тед в стаята под тавана. Матрак ТЕД Силвър кеър Натура взет от борса за матраци, която между другото прави страшни отстъпки и намаления по Великден.

За мен тези матраци са наистина едно произведение на мебелистите, защото при изработката им е използвано сребро, което се използва в бижутерийното производство. Среброто е втъкано в текстила използван за изработката на тези матраци, тъй като се използват природните свойства на среброто като бактерицидно вещество, а от там се повишава хигиеничността на нощното бельо.

Среброто е природно бактерицидно вещество, което е познато с тези си свойства от дълбока древност. Учените са установили, че положително заредените сребърни йони привличат отрицателните бактерии и микроорганизми, като ги неутрализират. Неутрализацията им се състои в това, че среброто забавя обмяната на веществата при микробите, като по този начин ограничава растежа и размножаването им. Среброто е токсично само за микробите и по никакъв начин не влияе на кожата на човек. То е добър проводник благодарение на, което през нощта извлича натрупалото се около тялото статично електричество, което позволява да се насладим на един спокоен сън. Предпазва от образуването на гъбички и нежелани и неприятни миризми.

Меките градивни материали на тези матраци са екологично чисти и висококачествени. Използван е нетъкан текстил спънбоунд, висококачествен тъкан текстил, борд от пенополиуретан, двупластова вата памук и полиестер, вътрешен калъф, вложка от кокосови влакна, латексов панел, два пружинни пакета мини-покет с две плоски щанги, и сваляем калъф, който се сваля за да се пере при температура 60 градуса. Защитните свойства на среброто за използвани в една уникална система за спане, която осигурява, хигиеничност и спокоен сън. Кокосовите влакна позволяват циркулация на въздуха и по-голяма мекото при спане. Пружинните пакети осигуряват отлична ортопедичност на тялото, което ще рече, че осигуряват правилното положение на гръбначният стълб в легнало положение на тялото.

Цената на тези изключителни матраци, според мен напълно отговаря за предлаганите свойства и качество. За мнозина тя би се сторила висока, но логически помислено за използваните материали Вие сами бихте стигнали до извода, че тя е напълно разумна. На страницата на магазина матраци МИМ можете да се запознаете с предлаганите услуги за доставка и плащане, които са лесни, удобни и достъпни. Използването на среброто в тези матраци ги прави произведения на бижутерийното производство, което означава, че да притежаваш такъв матрак е все едно да сложиш бижу в спалнята си. Надявам се мнозина от Вас да имат възможност да се сдобият с такова бижу в спалнята си. Вие можете да направите сами правилният избор, който за мен е матраци ТЕД Силвър кеър Натура, сигурен съм, че няма да съжалявате. Пожелавам на всички Вас да имате възможността да се сдобиете рано или късно с това бижу във вашата спалня.

1 Comment

  1. спално обзавеждане цени · 27.12.2013 Reply

    За първи път чувам, че има матраци с вградени сребърни нишки. Среброто наистина е антибактериално и идеята е много добра. Дори да е висока цената на пръв поглед си е напълно оправдана, особено ако имате алергии. Има чувствителни хора с алергии, които трябва да спят на специални матраци. Ще се поинтересувам повече за тези матраци. Интересно дали има и покривало за матрак със сребърни нишки, което да може да се използва при път.

Вашият коментар