Как да се подобри съня и здравето на вашето дете

Как да се подобри съня и здравето на вашето дете

Стандартните пружинни матраци са доста издръжливи!  Аз и моето семейство от дълго време използваме само матраци с пружини. Дори когато всяка от тях започне да взима своя посока в живота, пак предпочитам да спя на такъв пружинен  матрак.

Съвременните материали за изработка на този вид матраци се правят от доста издръжливи материали и ако някога сте спали на пружина, която ви ръби едва ли някога пак ще ви се повтори това неудобство при закупуване на някои от сега изработените такива матраци.

Металните пружини са изработени, така че да не минават максималната допустима парична стойност. Матраците са изработени от синтетични материали и практически могат да бъдат вечни!

Ако ви боли кръста за вас е необходим по твърд матрак, но такъв който да не ви създава неудобство с твърдостта си. Ако държите на здравето на вашите деца това е още по-важно. Подрастващите следва да спят на подобни матраци, защото тепърва в това време им се изгражда стойката на гръбначния стълб. Какво е решението?

Вземете си легло с метални пружини. Изхвърлете електро уредите, телевизорите и други подобни от спалнята си. Никога не използвайте електрическо одеяло. От една страна то усилва полето под чието влияние сме, а от друго изнежва кръста. Избягвайте матраците с метална рамка, но матрака с пружини повишава рязко качеството на спане и удобство в спалнята на вашето дете и семейство.

Избягвайте т матраци изработени от синтетични материали, като кожа, полиестер и огнезащитни химикали. За предпочитане са памучните матраци и матраците изработени с модерни пружини. 

Вашият коментар