Идеалната система за сън – индивидуалния комфорт и  по-спокоен сън

Идеалната система за сън – индивидуалния комфорт и по-спокоен сън

Сред съвременните спални днес на мода са тези със Sleep System, които включват персонализирани с Вашите специфични предпочитания матраци. Те имат твърдост, която се регулира и ви позволява да намерите най-удобната си позиция за спане, като натиснете само един бутон.

Reverie Sleep система включва матрак персонализиран с Вашите специфични предпочитания за твърдост, както и регулируема основа от специални пружинести кръгчета за пренареждане, която ви позволява да намерите най-удобното положение на тялото за сън.

С подобни съвременни системи се постига по-дълбок, по-възстановителен сън, така че да се събудите освежени, подмладени и готови да завладеете целия свят!

Другия плюс на модерните системи е, че предоставят различна от вашата твърдост и позиция на вашия партньор. Дори има марки, който ви дават гаранция за персонализиран комфорт през целия ви живот.

Най-често тези спални системи имат четири готови нива на твърдост, които могат да бъдат конфигурирани в почти безкраен начин за вас и партньора ви.

Различните части на матрака могат да се повдигат, така че да направите да сте полулегнал, с дигната глава или крака и да ги разменяте според вашите нужди.

Спите спокойно, знаейки, че всичко е естествено. Изработват се от мек, естествен каучук. Те са дишащи, противоалергични , анти-микробни, анти-бактериални, анти- домашен прах, устойчиви и изключително издръжливи материали.

Модерните покривала се правят от противоалергични бамбукови или евкалиптови материи в зависимост от модела и марката.

Най-баровските модели предоставят възможност да се отпуснете с лек, масаж на цялото тяло, така че да можете да заспите по-бързо и по-лесно. Има различни настройки на интензивност.

Слип системите са перфектното попадение. Масажът стимулира притока на кръв и ви кара да отпуснете напрегнатите мускули. Има дори опция за аларма за събуждане с масаж, така че да станете без да събудите партньора си.

Този наистина съвременен индивидуален комфорт е мечта за всеки човек и ако имате малко повече пари силно ви препоръчвам да си купите такъв матрак.

 

Вашият коментар